Shanghai Culture Square

 

Client: Shanghai Fengxian New Town Construction and Development Co., Ltd

Design Consultant to: STUDIOS Architecture 

Services: Design Consultation, Exterior, Interiors 

Location: Shanghai, China

Status: Completed

 


 

Situated at a historical location in Shanghai. Built for the intended purpose of staging a Broadway style performance, therefore a more decorative and dynamic design language is employed. A “blossoming” Metal Funnel structure not only takes the role of the main supporting element of the lobby space, but also serves as the focal point of the lobby space; at night it will shimmer with lights and will be come a “chandelier” like space that will be a visual landmark.

Photography by: Kerun Ip

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider