BEA Systems: Reception and Lobby


 

Client: BEA Systems

Design Consultant to: Studios Architecture

Services: Design Consulting, Interiors

Location: San Francisco, CA

Status: Completed

 


 

BEA, an international renowned software company’s San Francisco Headquarter. The main arrival point of the reception area captures the breathe taking bay view by placing the reception desk there and the transparent glass stair to maintain the concept of no view blockage. More open stations are placed along the view bays to bring in more natural lights and the view to the workers and the inner offices. Team7 International designed this project with Studios Architecture as a joint venture effort.

 

Photography provided by: Team 7 International

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider