Wangjing Pano City

Wangjing Pano City

 

Client: Lei Shing Hong Limited

Design Consultant to: 

Services: Architecture Exterior, Interiors

Location: Beijing, China

Status: Completed

 


 

so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. 

Photography by: Kerun Ip

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

BaoXing HuaTing (Terrace)

BaoXing HuaTing (Terrace)

 

Client: Lei Shing Hong Limited

Design Consultant to: 

Services: Architecture Exterior, Interiors

Location: Beijing, China

Status: Completed

 


 

so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. so it goes. 

Photography by: Kerun Ip

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

LEAVENWORTH RESIDENCE

LEAVENWORTH RESIDENCE


Client: Confidential

Services: Renovations, Interiors

Location: San Francisco, CA

Status: Completed


Situated in a petite footprint, Team 7 International maximizes every inch of space of this Leavenworth Residence without ever compromising comfort or elegance. While keeping the charming character of the historical bungalow major spatial reconfiguration was executed. Limitation of space gives numerous design potential as to the best way to utilize each functional space. Cove like kitchen with modern furnishing and bathroom with space saving design evoke urban living vibe that is suitable for San Francisco setting. Murphy bed was part of the space spacing design elements that is versatile yet practical at the same time.        

Photography by: Kerun Ip

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

PARADISE HARBOR B

PARADISE HARBOR B


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 


previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

RALSTON RESIDENCE

RALSTON RESIDENCE


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 


previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

SELBY RESIDENCE

Selby Residence 

 

Client: Confidential

Services: Architecture, Interiors

Location: Atherton, CA

Status: Completed

 


 

The house is situated in the Atherton, California, which is one of the most exclusive, affluent communities in the USA. This European style house is stone clad containing two-story high-pitched slate roofs and a full basement open to a huge sunken courtyard.  The house’s lower courtyard is linked to the upper courtyard’s swimming pool area with a centrally located symmetrical stairs. These two-level courtyards provide extreme privacy and safety for the children to play within the premises. Most of the old historical tress at site was carefully preserved to maintain the lust green surroundings and to compliment with new landscape amenities.  Interior is modern traditional in style with high volume spaces to fill the main house’s spacious living room, dinning room, and family room.  The Three levels are connected by a curved copper stair with leather bonded rails.  All fireplaces in the house are custom design and built to the highest standard craftsmanship. Kitchen has an over sized artsy copper made trough ceilings and counter is made of rare stones from Australia.

Photography by: Kerun Ip

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

PARADISE HARBOR A

PARADISE HARBOR A


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 


previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

MONTALVO RESIDENCE

Montalvo Residence 

 

Client: Confidential

Services: Renovations, Interiors

Location: Saratoga, CA

Status: Completed

 


 

Originated as a simple California Ranch house, but situated at a prestige neighborhood, the high-tech entrepreneur owner would like to elevate their residence appearance to match the surrounding neighbor’s context.  With a newborn baby, the house needs to be updated and extended to welcome the new member of the family. Ceilings were opened to give extra volume, family rooms are expended, natural stone colonnade is added to add splendor to the space. Formal functional rooms are layout in a symmetrical fashion to address the grandness to the space while keeping the exterior intact and disrupted.  Kitchen with high tech state of the art equipment becomes the nucleus of a gathering space for this updated house which is rooted into the owner’s heritage. 

Photography by: Kerun Ip

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

GRIZZLY PEAK

GRIZZLY PEAK


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 


previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

LU PALACE

010 RESTAURANT

 

Client: Confidential

Services: Renovations, Interiors

 Location: Beijing, China

Status: Completed

 


 

Team 7 International took an initiative design direction of creating a space of high up destination atmosphere; heaven. As the heaven –on –earth motif slowly solidified, and the image identity becomes apparent.  A dramatic earthy themed passageway serves as a portal that transports customers from the ground floor through hazy ‘clouds’ design elements that reaches the heaven, the lobby of the restaurant. Our interpretation of Heaven must be bright, cheerful, and full of fantasies. Reflective stainless-steel panels with countless crystal pieces were used to represent the bright and cheerful and a glass walkway filled with water and gold fishes completes the fantasy.  The entire restaurant is covered with largely contrasting materials that created a surreal and heavenly feeling which reinforces this concept. 

Photography by: Kerun Ip

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

HILLSIDE RESIDENCE

Hillside Residence 

 

Client: Confidential

Services: Renovations, Interiors

Location: Burlingame, CA

Status: Completed

 


 

As the Interior Designer of this residential project, Team 7 International was asked to reinvent the space that is left untouched by the original designer. Penalized wall surfaces evoke a traditional design motif yet with a monochromatic color palette, the space transforms into urban contemporary dwelling.  Refined yet easygoing details, notably the interplay of natural stone in all the restrooms; ensure a calming effect that softens the otherwise masculine natural stones texture.  The marble colonnade serves as the central focal point of the house.  It is accessorized by a spiral stair anchored by bespoke bronze railing which serves as the backdrop for the stunning 2 story high cascading crystal chandelier. The interior provides a seductive combination of traditional enchantment and modern vitality. 

Photography by: Kerun Ip

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

CITRUS RESIDENCE

CITRUS RESIDENCE

 

Client: Confidential

Services: Architecture, Interiors

Location: Hillsborough, California

Status: Completed

 


 

Situated in the hillside of the town of Hillsborough, this modern update renovation to a vernacular ranch house residence employs minimal lines; mass and void design gesture to blend the addition seamlessly into the existing structure resulted in a harmonious home for a family that spans three generations.

Floating faceted ceiling design at the entertainment room not only diffuses and spreads sound acoustically but also set a bold statement that enrich the visual as well.

Photography by: Kerun Ip

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

752 24th Ave

752 24th Ave

Client: Undisclosed

Services: Renovations, Interiors

Location: San Francisco, California

Status: Completed


Situated in the Central Richmond area of San Francisco, 24th Ave is renovated to the 

Photography by: Team 7 International & Client

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider