Lei Shing Hong (LSH) Auto Office

Client: Lei Shing Hong Limited

Services: Remodeling, Interiors

Location: Beijing, China

Status: Completed


To allocate two separate functional offices under one roof and maintaining a unify design but with different identity is a challenging design task. Initial program of the office was to explore the possibility of open office to facilitate seamless collaboration. Yet with the embedded office hierarchy culture, the finished designs borrow the essences of both open office and traditional office and generate a hybrid of new office planning.  Wood materials flooring and walls leads people to the common shared reception area.   All white, floor to wall dynamic design gesture of the reception desk serves as a white canvas to the entire office space.  It setup a minimal backdrop to the other exciting spaces within each of the offices. Both departments use materials that are cost effective and practical for this project.  Vinyl and laminate are 2 major materials used. Yet with eclectic selection of the above mentioned materials, the possibilities are endless.   

Photography by: Team 7

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider