Hong Kong Zhao

Hong Kong Zhao

 

Client: Undisclosed

Services: Full House Remodeling

Location: Hong Kong

Status: Paused


Renders by: Team 7 International

HK ZHAO.95
HK ZHAO.96
HK ZHAO.97
HK ZHAO.98
HK ZHAO.99
HK ZHAO.91
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
HK ZHAO.95
HK ZHAO.96
HK ZHAO.97
HK ZHAO.98
HK ZHAO.99
HK ZHAO.91
previous arrow
next arrow

Cresta Vista

Cresta Vista

 

Client: Undisclosed

Services: Vertical Extension, Renovations, Interiors

Location: San Francisco, California

Status: On-Going


Renders by: Team 7 International

FrontStreet
Front View Cresta Vista
CRISTAVISTABACKVIEW
LivingRoomChristaCista
CrestaVistaInterior1
Library
20190523_Building_-_30_Cresta_Vista_atang_DETACHEDrvt_2021-Sep-23_12-56-56AM-000_3D_View_1_jpg
FrontcurveSide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
FrontStreet
Front View Cresta Vista
CRISTAVISTABACKVIEW
LivingRoomChristaCista
CrestaVistaInterior1
Library
20190523_Building_-_30_Cresta_Vista_atang_DETACHEDrvt_2021-Sep-23_12-56-56AM-000_3D_View_1_jpg
FrontcurveSide
previous arrow
next arrow

Hyatt Regency Executive Garden Suite

Hyatt Regency Executive Garden Suite


 

Client: Lei Shing Hong Limited

Services: Interiors for Chairman/Executive Suite

Location: Beijing, China

Status: Completed

 


 

With the balancing act of warm tone wood finishes, neutral color palette, exotic natural stone finishing, textured upholstery and accentuated copper hardware detailing, the design of this Chairman and Executive Suite evokes a comfortable yet timeless design that speaks to the guests that would appreciate an understated sophistication with subtle detailing that only an exclusive few would appreciate. For Executive Suite, a home- away-from-home feeling was the driving approach of the design. This sense of familiarity expresses most successfully in the executive suite at the garden level. With an open floor plan, and access to the garden, this suite is the ultimate oasis within a bustling city, where guest can feel like staying in an urban sanctuary  

Photography by: Kerun Ip


301-34591280x634
301-33351280x778
301-36001280x629
301-34991280x811
301-35681263x1280
301-35201280x735
301-11901035x1280
301-12081280x1071
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
301-34591280x634
301-33351280x778
301-36001280x629
301-34991280x811
301-35681263x1280
301-35201280x735
301-11901035x1280
301-12081280x1071
previous arrow
next arrow

Hyatt Regency Executive Suite

Hyatt Regency Executive Suite


 

Client: Lei Shing Hong Limited

Services: Interiors for Chairman/Executive Suite

Location: Beijing, China

Status: Completed

 


 

With the balancing act of warm tone wood finishes, neutral color palette, exotic natural stone finishing, textured upholstery and accentuated copper hardware detailing, the design of this Chairman and Executive Suite evokes a comfortable yet timeless design that speaks to the guests that would appreciate an understated sophistication with subtle detailing that only an exclusive few would appreciate. For Executive Suite, a home- away-from-home feeling was the driving approach of the design. This sense of familiarity expresses most successfully in the executive suite at the garden level.  

Photography by: Kerun Ip


802-09131280x820
802-09321280x757
802-09451280x799
802-09051280x841
802-08801280x713
802-09651280x1048
802-09791280x751
802-09961141x1280
802-09921280x1037
802-10491232x1280
802-10271272x1280
802-10821280x1205
802-10971280x1205
802-11221105x1280
802-11691058x1280
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
802-09131280x820
802-09321280x757
802-09451280x799
802-09051280x841
802-08801280x713
802-09651280x1048
802-09791280x751
802-09961141x1280
802-09921280x1037
802-10491232x1280
802-10271272x1280
802-10821280x1205
802-10971280x1205
802-11221105x1280
802-11691058x1280
previous arrow
next arrow

Chengdu City Concert Hall

Chengdu City Concert Hall

 

Client: China Southwest Architectural Design and Research Institute Corp. Ltd.

Design Consultant to: Shenzhen Z&F Culture Construction Co., Ltd.

Services: Interiors Design Consultation

Location: Chengdu, China

Status: Completed

 


 

Team 7 International was the interior design consultant for Chengdu City Concert Hall.   Working with the developer and construction firm, Team 7 International follow the local heritage closely to develop design language that bland seamless from the architecture into the interior spaces.  Element of Armory design was used throughout the Public Space design, while the small theater with emphasis of an organ as the main focus of the space was decorated with jewelry design element to enrich the audience overall experience.    

Renderings Provided by: Z&F Culture Construction Co., Ltd.

1-11269x1280
21135x12801
E21280x823
E11280x811
41280x823
11280x898
1280x1065
1280x960
1280x897
21280x917
31280x794
1280x1280
1280x938
1280x1066
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
1-11269x1280
21135x12801
E21280x823
E11280x811
41280x823
11280x898
1280x1065
1280x960
1280x897
21280x917
31280x794
1280x1280
1280x938
1280x1066
previous arrow
next arrow

University of Beijing Moscow in Shenzhen

University of Beijing Moscow in Shenzhen

 

Client: Peking University & Moscow State University

Design Consultant to: Shenzhen Z&F Culture Construction Co., Ltd.

Services: Interiors Design Consultation

Location: Shenzhen, China

Status: Design Competition

 


 

Team 7 was commissioned by the builder developer to provide interior design concept for the major public area for the Beijing Moscow University, Shenzhen Campus. With reference and elements derived from poetry, calligraphy, painting in relationships with academic aspect, our interior design calls for a poetic interpretation from artistic form for the grand lobby spaces to the more intimate library space Taoism concepts are also injected into the design to achieve an overall calm yet intellectual surrounding for the University.

Renderings Provided by: Z&F Culture Construction Co., Ltd

Camera0040000 (1280x1177)
Camera0070000 (1280x1181)
1280x10671
1280x1067
101280x1001
董事会(1) (1280x1174)
主楼中庭0313改顶 (1280x1164)
ggg (1280x978)
03121280x801
1280x853
1280x8531
041280x853
20180312
0315
0313
03131
03132
20180309
201803122
201803121
6
1
20180312c2
20180312c1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Camera0040000 (1280x1177)
Camera0070000 (1280x1181)
1280x10671
1280x1067
101280x1001
董事会(1) (1280x1174)
主楼中庭0313改顶 (1280x1164)
ggg (1280x978)
03121280x801
1280x853
1280x8531
041280x853
20180312
0315
0313
03131
03132
20180309
201803122
201803121
6
1
20180312c2
20180312c1
previous arrow
next arrow

Asean Art Center

Asean Art Center

 

Client: University of Chengdu

Design Consultant to: Shenzhen Z&F Culture Construction Co., Ltd.

Services: Interiors Design Consultation

Location: Chengdu, China

Status: Design Competition

 


 

A joint venture competition with Z&F Culture Construction, as the new campus for the University of Chengdu in collaboration with ASEAN concept in mind. Connecting the ASEAN in a body of water, as the earth is all connected by ocean.  The Lobby is the symbol of the ASEAN idea, the centroid where everything is generated from. Everything is floating within the space, floor finishes are in ripple pattern (same stone but with polish and hone finishes interplay with subtle ring pattern), and ceiling echoes the floor’s ripple effect  with the use of LED strip to create a continuous and never ending radial feeling. The feature wall at the auditorium lobby wall is the focal point of the entire structure.  The floating ribbon pass through ocean and travel through the sky to connects one end of the lobby to another, symbolizing the connectivity between all the ASEAN countries.  The ribbons materials are wooden/ bamboo strips creating ridges and valley mimicking the terrain among all the countries, the materials used are the common building materials among all the countries and are the linkage of them all.  Hint of Chinese traditional design motif are employed on the wall, traditional relief wave pattern.

Renderings Provided by: Z&F Culture Construction Co., Ltd.

-20190826_2821280x592
-20190826_0621280x1117
-20190826_0521280x916
181280x1015
171280x987
231280x902
211280x789
351280x1079
361280x913
431280x958
441280x958
451280x962
-20190826_131280x819
-20190826_141280x794
-20190826_151280x854
-20190826_291280x959
-20190826_281280x957
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
-20190826_2821280x592
-20190826_0621280x1117
-20190826_0521280x916
181280x1015
171280x987
231280x902
211280x789
351280x1079
361280x913
431280x958
441280x958
451280x962
-20190826_131280x819
-20190826_141280x794
-20190826_151280x854
-20190826_291280x959
-20190826_281280x957
previous arrow
next arrow

Wangjing Pano City

Wangjing Pano City

Client: Lei Shing Hong Limited

Design Consultant to: 

Services: Exterior Façade Design

Location: Beijing, China

Status: Completed


As part of a residential / commercial complex development, Team 7 was asked to upgrade the exterior façade on this commercial portion of the entertainment complex. 

Located at the up-and-coming district of Wangjing’s prominent corner, where traditional Beijing gridded street collided with the radial street layout, the triangular building mass is cut out to create a public plaza that plays with solid and void design gesture to attract pedestrian’s focus. 

Dynamic design moves are added into the building exterior as well to bring attention to the entertainment complex, where there was consisted with cinemas, boutique shops, and selective grocers.         

Photography by: Kerun Ip

BX3-03322000x1031
BX3-02782000x1330
BX3-36782000x1027
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
BX3-03322000x1031
BX3-02782000x1330
BX3-36782000x1027
previous arrow
next arrow

BaoXing HuaTing (Terrace)

BaoXing HuaTing (Terrace)

Client: Lei Shing Hong Limited

Services: Architecture Exterior, Interiors

Location: Beijing, China

Status: Completed


 

Photography by: Kerun Ip

BX3-03352000x1330
BX3-42632000x1561
BX3-02822000x1030
BX3-37822000x1330
BX3-41591330x2000
BX3-41551330x2000
BX3-02661330x2000
BX3-3869011330x2000
BX3-37982000x1883
BX3-03221330x20001
BX3-36782000x1027
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
BX3-03352000x1330
BX3-42632000x1561
BX3-02822000x1030
BX3-37822000x1330
BX3-41591330x2000
BX3-41551330x2000
BX3-02661330x2000
BX3-3869011330x2000
BX3-37982000x1883
BX3-03221330x20001
BX3-36782000x1027
previous arrow
next arrow

South beauty Jakarta

South Beauty Jakarta


 

Client: South Beauty Group

Services: Remodeling, Interiors

Location: Jakarta, Indonesia

Status: Completed

 


 

Traveling through sea and arrived in Indonesia, this South Beauty Restaurant at UOB building is an antique treasure chest brought over from China as diplomatic cultural exchange. This exquisite treasure chest is an ambassador that showcases and introduces precious Chinese artifacts to a foreign land. These selected contents demonstrate the sophistication of traditional Eastern craftsmanship and its rooted luxurious essence. However, with a modern interpretation, traditional elements can take a new and hip approach to reinvent the restaurant into a hip, fashionable yet sophisticated environment that functions seamlessly with some taste of traditional culture and history from China.

 

IMG_21902000x13331
IMG_21552000x13331
IMG_2182750x1125
IMG_22162000x1333
IMG_19612000x1333
IMG_19482000x13331
IMG_2209750x11251
IMG_85671333x2000
IMG_84982000x1333
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
IMG_21902000x13331
IMG_21552000x13331
IMG_2182750x1125
IMG_22162000x1333
IMG_19612000x1333
IMG_19482000x13331
IMG_2209750x11251
IMG_85671333x2000
IMG_84982000x1333
previous arrow
next arrow

Lei Shing Hong (LSH) Office

Lei Shing Hong (LSH) Auto Office

Client: Lei Shing Hong Limited

Services: Remodeling, Interiors

Location: Beijing, China

Status: Completed


To allocate two separate functional offices under one roof and maintaining a unify design but with different identity is a challenging design task. Initial program of the office was to explore the possibility of open office to facilitate seamless collaboration. Yet with the embedded office hierarchy culture, the finished designs borrow the essences of both open office and traditional office and generate a hybrid of new office planning.  Wood materials flooring and walls leads people to the common shared reception area.   All white, floor to wall dynamic design gesture of the reception desk serves as a white canvas to the entire office space.  It setup a minimal backdrop to the other exciting spaces within each of the offices. Both departments use materials that are cost effective and practical for this project.  Vinyl and laminate are 2 major materials used. Yet with eclectic selection of the above mentioned materials, the possibilities are endless.   

Photography by: Team 7

L10001052000x1178
L10001072000x1125-1024x5761
L10001252000x1309
IMG_89432000x1552
IMG_88962000x15001
L10000822000x2000
L10001372000x1333
L10001242000x1333
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
L10001052000x1178
L10001072000x1125-1024x5761
L10001252000x1309
IMG_89432000x1552